Open menu

Büyükçekmece Belediyesi'nde KVKK Semineri

Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri
Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri
Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri

CottGroup® ve DDI Teknoloji işbirliği ile Büyükçekmece Belediyesi'nde “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” seminerini gerçekleştirdik.

Büyükçekmece Belediyesi, hizmet alan vatandaşlar ve belediye personeli dahil tüm ilgili kişilerin özel hayatının güvence altına alınması için hizmet içi eğitim ile "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" konusunda farkındalık yarattı.

“Çok önemli bir sorumluluk olduğunu hepimiz biliyoruz.”

Seminerin açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, internet kullanımın artışı ile kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması ihtiyacının da paralel olarak arttığını belirtti. Akgün, 6698 Sayılı yasanın ne kadar önemli olduğunu ve sorumluluklarını çok iyi bildiklerini ve bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiğini vurguladı.

Bu web sitesi çerez kullanıyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek, verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiki verileri takip etmek için çerezler kullanılmaktadır. Sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş olursunuz. Çerezleri nasıl kullandığımız ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Çerezler (Cookies) sayfasını okuyunuz. Bu seçim 30 gün süreyle ya da tarayıcınızdaki çerezleri siz silene kadar geçerlidir.
x
Hizmetlerimiz devam ediyor.

Dünya gündemindeki Covid-19 Koronavirüs salgını sebebiyle, çalışanlarımızın sağlığını güvenceye almak adına, çalışmalarımızı bir sonraki bilgilendirmeye kadar uzaktan devam ettireceğiz. CottGroup® olarak sahip olduğumuz iş sürekliliği planlarımız ve güçlü teknolojik altyapımız sayesinde süreçlerimizi kesintisiz devam ettirebileceğiz. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız her zaman olduğu gibi, telefonlarımız ve e-postalarımız aracılığıyla bizlere ulaşabileceklerdir.