Open menu

Nevşehir Belediyesi KVKK Farkındalık Semineri

Nevşehir Belediyesi KVKK Farkındalık Semineri
Nevşehir Belediyesi KVKK Farkındalık Semineri
Nevşehir Belediyesi KVKK Farkındalık Semineri

Nevşehir Belediyesi'nde, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" konusunda farkındalık yaratmak amacı ile belediye personeli için hizmet içi eğitim gerçekleştirdik.

Hızla gelişen dijital dünyaya uyum sağlayabilmek için “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Farkındalık Eğitimi” düzenleyen Nevşehir Belediyesi kişisel veri kanunları hakkında belediye personelini bilgilendirdi.

Eğitimde, özel hayatın gizliliği başta olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verilerin işlenmesinde uyulması gereken usul ve esaslar hakkında belediye içinde farkındalığın oluşturulması ve bu bilincin vatandaşa verilen hizmetlerde yaygın bir şekilde uygulanması hedeflendi.

Gerçekleştirilen eğitim programında belediye personeline, Kişisel Verinin tanımı, verilerin neden korunması gerektiği, Kişisel Veri Kanunu ve çevre yasal düzenlemeler, Kanunda yer alan aktörler, Veri Sahibinin Hakları, Cezai Sorumluluk, KVKK Uyumu için gerekli teknik ve idari tedbirler ve Uyumluluk için yapılması gereken teknolojik ve idari geliştirmeler konuları anlatıldı. </>

Bu web sitesi çerez kullanıyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek, verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiki verileri takip etmek için çerezler kullanılmaktadır. Sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş olursunuz. Çerezleri nasıl kullandığımız ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Çerezler (Cookies) sayfasını okuyunuz. Bu seçim 30 gün süreyle ya da tarayıcınızdaki çerezleri siz silene kadar geçerlidir.
x