+90 212 244 9222

Büyükçekmece Belediyesi'nde KVKK Semineri

Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri
Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri
Büyükçekmece Belediyesi personeline “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” semineri

CottGroup® ve DDI Teknoloji işbirliği ile Büyükçekmece Belediyesi'nde “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” seminerini gerçekleştirdik.

Büyükçekmece Belediyesi, hizmet alan vatandaşlar ve belediye personeli dahil tüm ilgili kişilerin özel hayatının güvence altına alınması için hizmet içi eğitim ile "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" konusunda farkındalık yarattı.

“Çok önemli bir sorumluluk olduğunu hepimiz biliyoruz.”

Seminerin açılış konuşmasını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, internet kullanımın artışı ile kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması ihtiyacının da paralel olarak arttığını belirtti. Akgün, 6698 Sayılı yasanın ne kadar önemli olduğunu ve sorumluluklarını çok iyi bildiklerini ve bu konuda herkesin bilinçlenmesi gerektiğini vurguladı.

Danışmanlık

Danışmanlık

Danışmanlarımız, farklı alanlardaki ihtiyaçlarınız için sizlere etkili bir yol haritası, takip edilecek adımlarla ilgili açık yönlendirmeler ve düzenli geribildirim sunmaktadır. Hukuki detayları nedeniyle kavranması oldukça güç olan mevzuat ve genel uygulamalar, danışmanlarımız tarafından sizlere sorunsuz bir şekilde aktarılır. Tüm aşamalarda gerçekleştirilen geri bildirimlerle süreci takip etmeniz sağlanır. Danışmanlarımızın uluslararası yasal ve mali konular ile Türkiye'deki yerel uygulamalar hakkında kayda değer tecrübeleri bulunmaktadır.

Devamı
Dış Kaynak

Dış Kaynak

CottGroup® danışmanları, her sektörden şirkete, Türkiye operasyonlarını yönetmelerine yardımcı olabilecek; bordro, muhasebe, vergi ve yönetim konularında pratik çözümler ve hizmetler sunmaktadır. Danışmanlarımız, uzun yıllara dayanan tecrübeleri, geniş bir müşteri portföyüne hizmet verme alışkanlıkları ile insan, teknoloji ve süreçlerin dengeli kullanımındaki uzmanlıkları sayesinde dış kaynak kullanım ihtiyaçlarınızı birer başarı öyküsüne dönüştürürler.

Devamı
Teknoloji

Teknoloji

Online (SaaS) çözümlerimiz şirketlerin iş süreçlerini otomatikleştirmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede müşterilerimiz, kağıt, zaman ve paradan tasarruf ederek verimliliklerini arttırmaktadırlar. Çözümlerimizin temel faydaları; kurulumun son derece kolay olması, hızlı çalışılabilmesi, düşük maliyetli olması, uzun bir kullanıcı eğitimi gerektirmemesi ve herhangi bir noktadan 7 gün 24 saat erişilebilir olmasıdır.

Devamı
Eğitim

Eğitim

CottGroup®, yüksek kaliteli, iş kanunu, bordro uzmanlığı, iş sağlığı ve güvenliği, işletme eğitimleri sunmaktaki uzmanlığının yanı sıra; işiniz ile ilgili gereken diğer eğitimleri de tespit edebilen ve bu eğitimleri tasarlayıp gerçekleştirebilen uzman bir eğitim kadrosuna sahiptir. Online ve canlı eğitimlerimiz en çağdaş tekniklerle hazırlanmıştır. Geniş eğitim kataloğumuz ve uyguladığımız eğitim yönetim sistemi ile bireysel ve kurumsal gelişime katkıda bulunuyoruz.

Devamı
Bu web sitesi çerez kullanıyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek, verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiki verileri takip etmek için çerezler kullanılmaktadır. Sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş olursunuz. Çerezleri nasıl kullandığımız ile ilgili detaylı bilgi için lütfen Çerezler (Cookies) sayfasını okuyunuz. Bu seçim 30 gün süreyle ya da tarayıcınızdaki çerezleri siz silene kadar geçerlidir.
x
Hizmet İhracatçıları Birliği 3.lük Ödülü